TiinaWartti Oikeusmurhattuna ja KRP:n/syyttäjän syrjimänä verrattuna miestoimijoihin 2000-luvun Suomessa

KPR:n ei-yhdenvertainen, ei-tasa-arvoinen ja ammattitaidoton esitutkinta, osa 2

  • KPR:n ei-yhdenvertainen, ei-tasa-arvoinen ja ammattitaidoton esitutkinta, osa 2

PIENEN IHMISEN  KANTELU SUUREN KRP:N TOIMISTA  WINCAPITA-ESITUTKINNASSA: TUTKINTAVANKEUSAJAT, SAMA TIETOISUUS-ERI KOHTELU!

Klubin toisen perustajan, yhtiökumppanin, vankeusaika 2 viikkoa!

Minun syrjintäni jatkui sillä, että esitutkintavankeusaikani verrattuna näihin kahteen miespäätoimijaan oli huomattavasti pidempi. Se oli KOLME KUUKAUTTA!! Klubin toista perustajaa, joka oli perustanut klubin taustayhtiön USA:n, luonut kaikki systeemit tuottolaskelmia ja Internet-sivustoja myöten klubiin ja jolla oli ainoana pääsy klubin pääpankkitilille Englannissa, siirrellyt sieltä varoja ulkomaita myöten, kerännyt sijoittajia, suositellut uusia jäseniä klubiin (vaikka on ensin kieltänyt suositteluasian esitutkinnassaan), saanut klubista mielettömän rahasumman yli 600 000 euroa minimaalisella muutaman tonnin alkuperäisellä sijoituksella, toiminut klubin operatiivisissa ja hallinnollisissa toimissa, jatkanut sen jälkeenkin klubin jäsenenä ja  Hannu Kailajärven kommentaattorina toimintoihin klubin loppuun (sähköpostejaan esitetty oikeudessa). Tätä henkilöä pidettiin VAIN KAKSI VIIKKOA tutkintavankeudessa!

Uusi puolustajani huippulakimies Olli Santanen, entinen kihlakunnan syyttäjä ja ollut aikanaan mm. Alpo Rusin puolustaja ja case Ruandassa laskeskeli ja ihmetteli, miten monta kertaa yhtiökumppanin nimi mainittiin oikeudessa verrattuna minun nimeeni ja ei voinut lakata ihmettelemästä sitä, että missä yhtiökumppani ja Hannun sukulainen ovat oikeudesta?? (ja mitä me teimme siellä?). Santanen totesi myös oikeudessa, että KRP:n esitutkinta on ollut suorastaan rikollista minua kohtaan! Hän pyysi useamman kerran syyttämättäjättämistä minusta syyttäjä Appelsinilta, mutta Appelsin ei antanut!!

 

Klubin sähköisen kauppapaikan pääoperoijan tutkintavankeus 1 kk

Hannun miessukulainen, joka jatkoi 2005 toisen perustajan toimia ja teki E-sähköisen kauppasijoituspaikan automaattisine toimintoineen klubiin, julkaisi sen Internetissä enimmillään 12 000 henkilölle, oli kaikkien klubien toiminnassa mukana alusta loppuun 2003-2008 ja jolla oli kaikenmaailman sorsakoodit, pääkäyttäjätunnukset, pääsy klubin sähköpostiin, tunnukset keskusteluforumille ym. pidettiin VAIN YKSI KUUKAUSI tutkintavankeudessa!

 

Hannun miessukulainen ja vaikenemispyyntöjä minulle satoi joka puolelta…

Osa näistä asioista tuli vasta oikeudessa julki, jossa ko. herrat itse eivät olleet edes läsnä ja Hannukin alkoi avautua heidän toimiensa osalta. Täytyy muistaa, että toinen oli Hannun lähisukulainen 50 v. ajalta, ja totesinkin oikeudessa veren olevan vettä sakeampaa, koska se on vaikuttanut minua kohtaan epäedullisesti.

Sukulaisensa pyysi myös minulta vaikenemista maaliskuussa 2008, kun kysyin häneltä neuvoa Kailajärven suvun päämiehen ominaisuudessa, miten tässä järkyttävässä tilanteessa pitäisi menetellä, kun media huusi klubihuijausta.  Hän vastasi, että tuskin tästä mitään seuraamuksia tulee, mutta jos tulee,  niin en saisi mainita hänen nimeään missään, en varsinkaan sitä, että hän on ollut tekemässä klubin sivustoja alkuvuodesta 2005 Espanjassa Hannun luona, en muitakaan töitään klubissa enkä rahaliikenteestä hänelle, jos Hannu on siitä kertonut. Sanoi, että jos viranomaisseuraamuksia tulee, hän vie klubin aikana saamansa dokumentin poliisille. Kailajärven suvun päämies vetosi vaitiolopyynnössään työpaikkansa menetykseen ja uhoili tekevänsä itsemurhan. Hän kertoi sanoneensa esimiehelleen, ettei ole ollut mukana klubin toiminnassa, kun esimies oli varta vasten kysynyt tätä. Hän oli jo kevättalvella 2008, ollessaan Hannun kanssa kirjeenvaihdossa, tuhonnut tietokoneensa, sen kovalevyt ym. Hän olisi auttanut minua myös noissa asioissa. En halunnut hävityttää tietokonettani, koska en tiennyt olleeni rikollisessa toiminnassa mukana. Hän luovutti ko. dokumenttinsa KRP:lle neljä kuukautta myöhemmin, kun hänet otettiin kiinni ja vietiin Ouluun.

Vankeutemme jälkeen Hannun sukulaismies vaikersi minulle puhelussa, että ”hän joutuu vankilaan” ja ”tekee itsemurhan”. Ensitöikseen ilmoitti minulle, että oli todennut KRP:lle häneltä kysyttäessä eräästä Hannua reippaasti rahallisesti hyväksikäyttäneestä naishenkilöstä, joka klubin lopetuksen jälkeen muutti Hannun kanssa Leviltä Ruotsiin asumaan, että ”se nainen ei ole eläessään tehnyt päivääkään työtä” (tuo puhelumme löytyy kuunteluistakin). Tämän naisen ja erään miehen kuulustelu on poistettu kokonaan myytävästä esitutkinnasta eikä heillä ole takavarikoita ”rikollisesta rahasta”, jota saivat melkoisesti.

Eivätkä he olleet syyteharkinnassa kuten ruotsalainen taitelijasukulaiseni, joka ei ollut klubin kanssa missään tekemisissä ja vain pari kertaa nähnyt Hannun; ja jolla oli paljon pienempi rooli loppukähinöissä kuin tuolla naisella, jolla oli tuolloin 20-vuotinen henkilökohtainen suhde Hannun kanssa (olisi pitänyt tietää!) ja ”bisneskuvioita”, joissa Hannu on kertonut olleensa kaikissa maksumiehen roolissa loppuun saakka! Minua pyydettiin vaikenemaan v.2010 heistä sillä perusteella, että ”haluanko heidänkin joutuvan kärsimään kuten minä olen kärsinyt PLUS, että heidän taustoistaan löytyy vaikka mitä epäilyttävää, josta joutuvat suurempiin vaikeuksiin”. Minun taustani olivat aivan puhtaat. He ovat itse kieltäneet kaiken esitutkinnassaan, jota KRP ei ole edes laittanut yleisön luettavaksi eikä tiettyjä puhelunauhojaan 2008 Ruotsin puolelta ole levitelty mediassa, mutta totuus on, että KRP on koko ajan ollut tietoinen heistä ja tehnyt minullekin kysymyksiä naisen hyväksi tehdystä vuosikymmeniä kestäneestä rahoittamisesta ja yhtäkkisestä muutostaan Ruotsiin, kun olin vankeudessa.

 

Eriarvoinen ”rikollisen rahan” käsittely sitä saaneilla!

KRP:n tutkija Markku Ylikoski huusi nimittäin minulle kuulustelussa 2009, että ”kaikki Hannun raha on rikollista ja se pitää ottaa kaikilta sitä saaneilta pois”. Herää siis ihmetys, että Hannulta kymmeniä vuosia rahaa pyytäneet ”hyvät ystävät ja bisneskaverinsa” eivät ole joutuneet maksamaan pennin hyrrää valtiolle, vaikka avustuksensa ovat huomattavan suuria! Kosketuspintaa klubiinkin heiltä löytyy. Tätä on Hannu itsekin ihmetellyt.

Tuntuu oudolta, että klubilaisilta on peritty jopa muutamaa tonnia takaisin ja ”hyviltä ystäviltä” ei mitään! Tämä rikkoo taas kansalaisten yhdenvertaisuutta ja heikentää käsitystä siitä, onko tuo raha sitten ollutkaan rikollista, jos sitä ei oteta kaikilta sitä saaneilta pois?! Myös jäsenten tuomioissa on eriarvoisesti määrätty joidenkin maksamaan täysimääräisenä kaikki takaisin, joidenkin vain 1/3 –osa kuten eräs valtion virkamies kertoi minulle asiastaan, ja joukossa on niitäkin, joilta ei ole peritty mitään?!

 

Hannun miessukulainen sai syyttämättäjättämispäätöksen samalla käsityksellä klubin toiminnasta, millä minä sain syytteen!!

Meillä oli täysin sama käsitys klubin toiminnasta. Keskustelimme tästä klubiaikoina useamman kerran ja sama löytyy esitutkinnasta.

Olettamustani KRP-syyttäjä-linjan ennakkosuunnitelmista minua kohtaan tukee välittömästi tehdyn takavarikkoni ja pidemmän tutkintavankeusajan lisäksi se seikka, että KRP on jopa peittänyt esitutkinnastani kohdan, jossa kerron Hannun miessukulaisen vaikenemispyynnöstä? Se näkyi vielä saamassani versiossa, mutta on kuulemma vedetty yli KRP:n myytävästä esitutkinnasta??

 

Hannun sukulainen ei tullut todistajaksi minun oikeudenkäyntiini

Tämä herra ei tullut minun oikeudenkäyntiini todistamaan vaimonsa kanssa, vaikka hänellä olisi ollut tieto miten vähän olin ollut klubin toiminnassa mukana ja hänellä oli tarkka tieto ”Tiina/WinClub jäsenpalvelu”-viestien kirjoittajasta kirjoitustyylin ja viestien special-tietämyksen perusteella, joiden perusteella sain tuomioni avunannosta. Hän on kertonut esitutkinnassaan seuraavaa (eikä KRP ole – tietääkseni - peittänyt tätä!):

”Siitä olen kuitenkin melko varma, että Tiinan nimellä lähetetyt vastaukset members@winclub.com/ wincapita.com -postista eivät ole hänen kirjoittamiaan, sillä niiden sisältö on niin asiantuntevaa ja vaatii tarkkaa tietoa valuuttakaupasta ja rahansiirroista. Sähköposteissa käytiin myös väittelyitä signaaliohjelmista ja kauppojen sulkemisista. Tällaisiin viesteihin ei ole voinut vastata muut kuin X.”  ja ”Viestien sisällön "kapulakielestä" tunnistin ne X:n laatimiksi.”

Hannun lisäksi myös miessukulaisensa nimellä oli viestejä klubin jäsenpalvelusta ja Kailajärvillä oli ainoana pääkäyttäjätunnukset klubiin ja admin-tunnukset klubin kyselyforumille! Ja sitä ennen yhtiökumppani oli hoitanut yksin kaikki jäsenpalvelut. Tämä ei-yhdenvertainen kohtelumme ei mitenkään mennyt puolustajani, ex-syyttäjä Olli Santasen ymmärrykseen. Hän totesi: ”on ihan kuin tuulimyllyjä vastaan taistelisi”…

 

Havaintoni Hannun sukulais-pääoperoijasta

Ko. sukulaiset olivat päivittäin yhteydessä puhelimitse klubin asioista ja näkivät klubin töiden merkeissä. Kuulemma näkivät myös silloin, kun Hannu asui omissa asuinpaikoissaan. Sukulaismies oli jo 2005 Espanjassa tekemässä klubisivustoja ja miesväki oli tietokoneillaan päivät pitkät. Heidän keskinäisiä sähköpostejaan esitettiin oikeudessa ja sukulaisen klubin nettiverkkotunnusten ym. hankintaa E-kauppapaikkaan servereiltä ja operaattoreilta.

Sukulaisen vaimo valitteli minulle klubin aikaan aina kun näimme ja soitteli välillä pitkiä puheluita miten miehensä tekee kaiken vapaa-aikansa ”Hannun ja klubin töitä”. Toisen jatkuva tietokoneellaolo oli heilläkin vaikuttanut suhteeseen kuten meilläkin ja aiheuttanut ongelmia, joista sain kuulla vaimolta tuutin täydeltä! Lisää paljastuksia vaimo kertoi vielä yötä myöten keväällä 2008.Näistä asioista vaimo on jostain syystä ollut hipihiljaa esitutkinnassa? Sukulaisen klubin työkorvauksista sain myös kuulla. Minun työlaskutussuoritukset menivät yritykseni tilille, joista maksoin Suomen valtiolle verot ja noista veroista en penniäkään saa takaisin, vaikka ”rikollisesta rahasta” ei kuulu maksaa veroja.

Eräs KRP:n tutkija oli kehunut sukulaista Hannulle, että ”mukava mies”, varmaan dokumentin takia ja koska hän oli kertonut Hannusta ikäviä asioita tutkintaan. Arvostellut jopa Hannun ammattitaitoa, vaikka itse oli tehnyt pahoja ohjelmointimokia klubin sisällä (oikeudessa esitettyä) ja vaikka Rautaruukin atk-johtaja on kertonut Hannun ammattitaidosta toista. Lainaus klubilaisen oikeusvastineesta:

”Kailajärvi oli erityisen perehtynyt tietojenkäsittelyyn ja ohjelmointiin. Hän oli hoitanut suurten teollisuuslaitosten järjestelmien ohjelmointia ja onnistunut korjaamaan suurten tehdaslaitosten järjestelmiin syntyneitä vikoja. Rautaruukki Oy:n ATK-järjestelmien johtaja mainitsi kirjeessään, että Kailajärvi on kaikkein taitavin koodin vääntäjä, jonka hän on koskaan tavannut. Kyllä Kailajärvellä on ollut kaikki edellytykset keksiä idea, joka voi johtaa tuottomahdollisuuksiin ja todellisiin tuottoihin.”

Hannun sukulaisen touhujen jälkeen, kun ajan kanssa ja vuosien kärsimysten kautta niiden tarkoituksen viimein ymmärsin, että hän halusi minulle pahaa ja minusta syntipukin, päätin kiitos klubilaisten kannustuksen <3, että enää en vaikene hänen toimistaan, päinvastoin minusta saisi hyvän todistajan! Todistajan roolia eräs huippulakimies - jolta hain apua kun en luottanut enää ensimmäiseen asianajoliiton puolustajaani - suunnitteli jo syksyllä 2008, koska en ollut klubissa minkään tekijä eikä minua rasittaneet sukulaisuus tai historia päätekijöihin.

Hannulla oli jo ennen minua bisneshistoriaa yhtiökumppaninsa kanssa. Samoin miessukulainen oli ollut monissa Hannun bisneksissä + 50 vuoden tunteminen!! Hänen ”olisi siis oikeasti pitänyt tietää”, kuten minua KRP kovisteli, että minun olisi pitänyt tehdä päätelmiä Hannusta hänen aiemman historiansa perusteella - siis vain muutaman vuoden on-off-deittailumme perusteella??, joka oli kahden itsenäisen keski-ikäisen suhde, kummallakin vapaus tulla ja mennä, omat asunnot, vakavampaa ei oltu edes suunniteltu! Ehkäpä KRP:n tutkijat sitten tutkivat seurustelukumppaninsakin raha-asiat ja historiikin rekistereistä, joihin heillä on mahdollisuus päästä. Tätä en minä ole tehnyt eikä tavallisella ihmisellä ole edes pääsyä henkilötieto- ym. rekistereihin!

 

Törkeän petoksen vanhenemisaika 7.3.2018 saakka

Syyttäjällä on edelleen mahdollisuus toimia. Olen esittänyt kaiken oikeuksissa julkisesti jo 2011 pääsyyttäjän kuullen ja muuallakin. Törkeässä petosrikoksessa, mistä meitä muita on syytetty, on 10 vuoden vanhentumisaika 7.3.2018 saakka, ja sukulaisen rahasumma täyttää moninkertaisesti alimman syytesumman 10000 euroa! Yhtiökumppanin klubihyöty täyttää 60 –kertaisesti sen!! Näiden herrojen esitutkinnasta löytyy kaikki tarvittava tieto syytteen nostamista varten. Heitä on otettu myös klubilaisten oikeudenkäynneissä esiin. Klubilaiset kun eivät katso hyvällä sitä, että kaksi päätoimijaa on päästetty kuin koirat veräjästä ja klubilaiset itse joutuneet kärsimään, syytetyksi ja jotkut jopa tuomituksi! Nyt KKO tuomitsi jäsenistön tuotot täysimääräisenä maksuun!

 

Suurella mielenkiinnolla seuraan, miten Hannun haminalais-floridalaisen yhtiökumppanin mielettömän suuria klubituottoja tullaan käsittelemään vai annetaanko hänelle anteeksi kaikki kuten tähänkin saakka toimensa. Otan mielellään tietoa asiasta vastaan. Minulle määrättiin kaikki täysimääräisenä maksuun – myös palkkani tekemästäni työstä klubissa, joista kaikista olin maksanut veron, mutta en enää pysty hakemaan veroja pois verottajalta, koska aikaa on kulunut yli 5 vuotta! Tämä on tehty mahdottomaksi sillä, että viimeinen lopullinen tuomio Suomessa on tullut vasta tänä vuonna 2014! Olen siis saanut kaksoisrangaistuksen, mikä pitäisi olla kiellettyä. Rikolliseksi tuomitusta rahasta kun ei kuulu maksaa veroja! PLUS olen joutunut maksamaan ylimääräisiä korkokorvauksia yli klubista saamieni varojen – toisin kuin Hannun pääoperoija-sukulainen on maksanut arvioni mukaan vain pienen osan ”takaisin” valtiolle!

Kirjoitinkin KRP:n kanteluuni, että olisi kannattanut pitää näitä klubin kahta mieshenkilöä pidempään esitutkinnassa, jotta KRP:n tutkijat olisivat keskittyneet tutkimaan klubin toiminnallisia asioita eli sähköisen/E-kauppapaikan toimintoja, jotka mahdollistivat koko sijoitustoiminnan (eikä Hannun ja minun suhdetta!).  Ilman E-toimintoja kukaan ei olisi laittanut pennin hyrrää klubiin! Siinä oli toiminnan ydin!  Esitutkinnassa samat herrat ovat tienneet tarkasti klubin toiminnot valuuttakauppaa myöten ja toisen heistä tiedän treidanneen itse klubin aikaan ja vieläkin kuulemma yrittää tunkea Hannun juttuihin mukaan. Hänellä oli myös valuuttakauppatilejä, joihin Hannu antoi hänelle rahaa (oikeudessa esitettyä). Hannun yhtiökumppani kertoo tehneensä itsekin vedonlyöntejä ja on esitutkintansa mukaan ollut tietoinen suuren, nimellään avatun, valuuttakauppatilin tilanteesta koko sen toiminnan ajan! Minä en!

”Kuka sen päätti, että joiltain onnellisuus katoaa ja elämä rapistuu ennen aikojaan ja joiltain ei?” – Tiina Wartti

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat