TiinaWartti Oikeusmurhattuna ja KRP:n/syyttäjän syrjimänä verrattuna miestoimijoihin 2000-luvun Suomessa

JATKUMO GIICLUB, WINCLUB, WINCAPITA KAHDEN EI-SYYTETYN MIESPÄÄTEKIJÄN OSALTA

  • JATKUMO GIICLUB, WINCLUB, WINCAPITA KAHDEN EI-SYYTETYN MIESPÄÄTEKIJÄN OSALTA

Ennen kuin jatkan KRP:n eriarvoisesta esitutkinnasta minua on pyydetty informoimaan blogeissani, että ei-yhdenvertaisuus  on saanut myös klubilaiset liikkeelle. Tämä asia kun koskettaa tuhansia suomalaisia! Syyttämättäjättämispäätöksen saaneet klubin päähaaran kaksi miespäätekijää on otettu jo useissa klubilaisten oikeudenkäynneissä ja vastineissa esiin.

 

Oululainen erikoislääkäri on tehnyt ja julkaissut blogissaan tällä viikolla erittäin hyvän vastineen Oulun Käräjäoikeuteen WinCapita-tuottojensa takavarikoinnista. Hänellä on uutta faktaa ja järkeviä päätelmiä, mitä ei ole aiemmin otettu koskaan missään esiin! Vastine koskettaa minua erittäin paljon, koska tämä tukee omia tutkimuksiani kahden GiiClub/WinClub/WinCapita-päätekijän syyttämättäjättämisestä, heidän mahdollisesta syytesuojastaan ja suuremmasta roolistaan verrattuna minuun ja väärin perustein langetetuista tuomioista minulle, kuten erikoislääkärikin on vastineessaan todennut.

 

Asia koskettaa minua erittäin vakavasti siksi, koska olen joutunut sijaiskärsijäksi näiden kahden päätekijän puolesta kaikkeen mahdolliseen - myös vahingonkorvausoikeudenkäyntiin, jossa kaikki syytteet minulle koskivat heidän tekemiään ATK-/IT-toimintoja!! (Näistä kirjoitan laajemmin oikeusmurhatut.blogspot.fi ja wikiwartti.blogspot.fi -blogeissani.) Elämäni on myllerretty ”syytä epäillä” –klausuulilla niin että minulla ei ole enää mitään – ei edes kotia, puhumattakaan työpaikasta (hyvän työntekijän maine tuhottu julkisesti); useita vuosia kiertolaisena ”piikomassa” muiden nurkissa, mikä on kova pala tässä iässä kun olen aina ollut liiankin itsenäinen ja omillaan/työllään toimeen tuleva yksinhuoltajaäiti jo parikymppisestä saakka! WinCapitan päähaaran kaksi miespäätekijää, joita ei syytetty ei tuomittu eivätkä joutuneet mihinkään vastuisiin sen sijaan kuulemma elelevät leppoista elämää. Elämä turvattu ja omaisuuskin karttunut mukavasti klubivaroilla.

 

Ihmetyksen määrää ei voi kuvata miten pääsyyttäjä Mika Appelsin on juuri nämä kaksi klubin PÄÄOPEROIJAA sivuuttanut kaikista vastuista, vaikka toinen heistä on perustanut koko toiminnan v. 2003, hallinnoinut yksin GiiClubia ja WinClubiakin osittain sekä ainoana myös klubin pääpankkitiliä! Kumpikin tehnyt kaiken toiminnallisuuden klubeihin ja kumpikin ollut kaikkien klubien GiiClub, WinClub ja WinCapita –toiminnan aikana mukana. Toinen klubin perustaja Hannu Kailajärven kommentaattorina klubin viimeiset vuodet (oikeudessa esitettyä) ja klubin jäsenenä saaden mielettömät tuotot pienillä sijoituksilla. On myös syytä muistaa, että WinCapita-nimi vaihtui vasta kolme kuukautta ennen klubin loppumista. Sitä ennen klubi oli WinClub ja sitä ennen GiiClub.

Pitää tässä  yhteydessä muistaa vertauksen vuoksi, että klubin rivijäseniäkin on syytetty ja tuomittu jo pelkkänä jäsenenä olemisesta… miksei sitten klubin perustajaa, joka värväsi uusia jäseniä klubiin.  Klubilaisten parissa on mietitty miten klubin kaksi päätekijää saataisiin vastaamaan oikeuteen ja vastuuseen tapahtuneista ennen kuin asiat vanhenevat 7.3.2018.

 

Psykiatrian erikoislääkärin vastine Oulun Käräjäoikeudelle

Onko tässä psykiatrian erikoislääkärin vastineessa se syy miksi niin moni syytön on saanut kärsiä GiiClub/WinClub/WinCapita-jutussa, kun klubin oikeat puuhamiehet sivuutettiin oikeudenkäynnistä ja jopa todistajanaitiosta? He pystyivät kieltäytymään todistamisesta toisin kuin muut todistajat??

 

Tekikö syyttäjä KRP:n peesauksella silmänkääntötempun koko kansalle – myös tuomareille - vai olivatko tuomaritkin silmänkääntötempussa mukana? 

 

Katsotaan tuleeko alla linkkinä oleva vastine muuttamaan WinCapita-oikeudenkäyntien kulkua toiseen suuntaan tai mahdollisiin lisätutkimuksiin joidenkin osalta? Oma mielipiteeni on, että jo Korkeimman Oikeuden olisi kuulunut palauttaa juttu Käräjäoikeuteen takaisin päähaaran osalta ja ottaa sinne oikeat tekijät/vastaajat mukaan, jotka ovat toiminnan tunteneet, sekä hyväksyä jäsenten väliintulot, koska siellä päätettiin myös satoja - ellei tuhansia jäseniä koskevista asioista, mistä heidät on myöhemmin haettu suuriin rahallisiin vastuisiin!

 

http://ojelmus1.blogspot.fi/2015/06/vastine-karajaoikeudelle.html

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat